Albrecht Rodenbachlaan 299120 Melsele
Contact:0476/47.00.37 / info@kvksveltamelsele.be

A-kernVerslagenSvelta Melsele – Zwevezele 2 – 5

13 oktober 2018

Eerste helft. Tegen de promovendus recupereren we Sinnaeve op het middenveld. Penneman is eerst aan zet maar besluit over. Geryl trapt naast. Na 6 min is er een vrije trap van Bataille en die gaat maar net naast. Zwevezele voert de druk op via Vandendriessche en Bataille maar het is de thuisploeg die gevleid op voorsprong komt via Van Osselaer. 1 – 0 in de 19de min. Binnen de minuut staat het opnieuw gelijk en het is Van Heuverzwyn die de gelijkmaker scoort. Van Osselaer heeft nog kansjes via een vrije trap en een schot maar hij is niet trefzeker. We komen goed weg op een vrije trap van de bezoekers in de 31ste min. Bataille trapt op de lat en de rebound van Provoost gaat over. Hos en Arewa komen er voor de rust nog dicht bij. We gaan rusten met de 1 – 1 op het scorebord.

Tweede helft. Sinnaeve pakt geel voor de fout op Vandendriessche in de 50ste min. In de 55ste min komt Zwevezele op voorsprong via Simoes op aangeven van Van Heuverzwyn en het staat 1 – 2. In de 60ste min staan de bordjes weer gelijk. Sinnaeve krijgt de vuist van de doelman tegen het hoofd en krijgt de strafschop mee. De obligate gele kaart blijft achterwege. Van Osselaer zet de elfmeter feilloos om en het staat 2 – 2. Vanop de middenlijn scoort Bataille de 2 – 3 in de 65ste min. De bal gaat net onder lat binnen. Malfroy komt in de 70ste min voor Volckerick. Van dan gaat het snel want in de 74ste min scoort Simoes de 2 – 4 en in de 77ste min scoort Vandendriessche de 2 – 5. Heerlijk doelpunt voor de neutrale toeschouwer. Marmite gaat naar de kant voor Lagrou in de 81ste min. Van Osselaer pakt nog geel voor de fout op Van Heuverzwyn. In het slot van de partij gaan Van Heuverzwyn en Coussement naar de kant voor Hillewaere en Ngabu. We speelden te slap om dit gretig voetballend team in de problemen te brengen. De nieuwkomer in onze reeks gaf bij momenten voetballes en de 2 – 5 cijfers komen hard aan.

SCHEIDSRECHTER: Wuyts Ruben

Ploegopstelling Melsele – Zwevezele

WIL JIJ GRAAG CONTACT OPNEMEN MET ONS?

© K.V.K. Svelta Melsele