Albrecht Rodenbachlaan 299120 Melsele
Contact:0476/47.00.37 / info@kvksveltamelsele.be

A-kernVerslagenSvelta Melsele – Merelbeke 0 – 2

27 oktober 2018

Eerste helft. Volckerick is er opnieuw bij maar start op de bank. De Vos probeert het uit de draai maar schiet naast. Van Laere mist maar net de voorzet van Saidy in de 7de min. Malfroy trapt een vrije trap iets te scherp en de bal waait naast. Onze goalie moet goed plat op de bal van Saidy net binnen het eerste kwartier. Ook Van Der Wilt test het kunnen van onze doelman. Van Osselaer probeert het van ver maar zijn poging mist kracht. Hij trapt in de 25ste min op de doelman. De eerste gele kaart is voor Malfroy voor het vasthouden van Bultheel in de 32ste min. Ook Saidy krijgt geel voor een duik in onze grote rechthoek in de 42ste min. De Vos kopt de voorzet van Penneman naast net voor de pauze. We gaan rusten met de 0 – 0 op het scorebord.

Tweede helft. Volckerick komt voor Penneman. Seynaeve gaat in de fout op De Vos en geel is zijn loon. De vrije trap van Hos strandt in de muur. Op een hoekschop van Van Osselaer kopt Arewa net buiten het doelkader. Volckerick schiet naast. Vinck pakt geel in de 52ste min voor een tackle met veel man en weinig bal. Smet komt hoofd tegen hoofd met Saidy en kan verder na oplapwerk. Van Laere gaat naar de kant en goalgetter Zwart vervangt hem in de 59ste min. Hij besluit maar net naast na enkele minuten op het veld. Van Osselaer trapt naast en Hos op de doelman. Zwart werkt aan zijn statistieken en doet er nog een doelpuntje bij in de 70ste min. Hij trapt de 0 – 1 binnen na een mooie aanval. Vinck probeert uit de draai de doelman te verrassen maar die staat pal. Bultheel gaat een kwartier voor tijd naar de kant met een blessure en wordt vervangen door Van Der Beke. Voor een fout op De Vos krijgt Van Der Wilt geel. In de 81ste min pakt Vinck zijn 2de geel en moet met rood naar de kant. Ook De Vos loopt tegen geel aan voor de fout op Saidy. Malfroy gaat naar de kant en Agar valt in een paar minuten voor het einde van de partij. De kelk moet helemaal leeg want ook Van Den Wildenbergh gaat er nog af met rood in de 88ste min. Hij haalt Zwart neer en raakt de bal niet volgens de scheidsrechter. De ingevallen Volckerick moet plaatsmaken voor reservedoelman Pauwels. De strafschop wordt omgezet door Van Den Winckel in de slotminuut. Het staat 0 – 2. Alexander Elaut komt nog voor Van Den Winckel in de 90ste min. Agar zorgt voor het slotakkoord en trapt de bal op de lat in de 95ste min. We verliezen vandaag tegen een elftal dat mooi verzorgd combineerde en geduldig afwachtte. Als je dan de wedstrijd met 2 man minder moet afronden dan weet je het wel.

SCHEIDSRECHTER: Van Asch Thomas

Ploegopstelling Melsele – Merelbeke

 

WIL JIJ GRAAG CONTACT OPNEMEN MET ONS?

© K.V.K. Svelta Melsele