Albrecht Rodenbachlaan 299120 Melsele
Contact:0476/47.00.37 / info@kvksveltamelsele.be

JeugdNieuwsNieuws Jeugd SveltaOPROEP MEDEWERKERS !

12 februari 2019

OPROEP MEDEWERKERS voor jeugdbestuur – jeugdwerking – jeugdevenementen

De komende weken starten we met de voorbereiding voor het seizoen 2019-2020.

Dat is het moment voor de club om even stil te staan bij de resultaten van het voorgaande jaar, zowel financieel als sportief, en vooruit te kijken naar de toekomst. Het jeugdlabel Provinciaal voetbal voor onze jeugdwerking onderbouwt de kwaliteit en interesse in onze jeugdwerking.

Als jeugdbestuur moeten wij spijtig genoeg vaststellen dat er meer en meer moet gedaan worden met minder en minder mensen.Dit kunnen wij niet blijven volhouden, de werkdruk is te zwaar geworden. We willen heel transparant duidelijk maken dat wij als bestuur echt meer actieve medewerkers verwachten om het huidige werk draaglijker te maken.  Als we moeten vaststellen dat er geen of heel weinig kandidaten komen, zullen we naar volgend seizoen keuzes moeten maken die een impact op de toekomst van de club zullen hebben.

OPROEP

Daarom doen we een dringende oproep naar voldoende kandidaturen van verantwoordelijke mensen voor toetreding als lid van onze jeugdwerking, als werkend lid bij evenementen binnen de jeugdwerking en/of als lid van het jeugdbestuur van de club.  Vele handen maken het werk lichter.

Heb je interesse? Heb je vragen? Contacteer dan één van de jeugdbestuursleden of stuur mail naar jeugd@kvksveltamelsele.be

We geven je graag meer uitleg.

Het jeugdbestuur

WIL JIJ GRAAG CONTACT OPNEMEN MET ONS?

© K.V.K. Svelta Melsele