Albrecht Rodenbachlaan 299120 Melsele
Contact:0476/47.00.37 / info@kvksveltamelsele.be

A-kernVerslagenSvelta Melsele – Tempo Overijse 2 – 2

7 september 2019

Eerste helft. Terugkeer van Vinck uit blessure maar Hos zit nu in de lappenmand samen met Cathoir. De hoekschop van Diarra wordt door Van Eyck naast gezet. Van Osselaer snoept de bal af van de bezoekende goalie en het schot gaat in hoekschop. Geldof neemt die en schildert het leer op het hoofd van Sinnaeve en de bal gaat binnen. 1 – 0 in de 6de min. Geldof besluit even later naast. Ook Van Osselaer raakt niet voorbij de doelman. Van Eyck vindt Pauwels op zijn weg. Even voorbij het halfuur trapt Ndione voorlangs. In de 39ste min moet Van Osselaer naar de kant met een blessure en Van Bergen vervangt hem. Het verassende schot van Sibille valt op de lat in de slotfase van de 1ste periode. We gaan rusten met de 1 – 0 op het scorebord.

Tweede helft. Calgan komt voor Munteanu na de pauze. Pas begonnen komt Sinnaeve ongelukkig neer op zijn schouder en kan niet meer verder. Hij wordt met de ziekenwagen afgevoerd. Van Damme komt op het veld in de 50ste min. Calgan steekt zijn neus aan het venster en haalt hard uit maar de bal wordt nog weggewerkt. Een vrije trap van Geldof gaat maar net naast. De eerste gele kaart in de wedstrijd is voor Van Bergen in de 69ste min. Wissel bij de bezoekers; Ndione gaat naar de kant voor Amrani. Een heerlijk schot uit de draai verrast bijna de doelman maar hij zet de bal in corner. De hoekschop wordt door de doelman op de lat getikt. In de 74ste min maakt invaller Calgan er 1 – 1 van na een goede aanval door hem opgezet. We komen terug na een scherpe voorzet van Van Damme en de puike afwerking van Geldof in de 82ste min, 2 – 1. Er is ook nog geel voor Borahsasar voor aanhoudend protest in de 86ste min. Dehaes komt op het veld voor Sibille in de 87ste min. En wie dacht dat de thuisploeg de wedstrijd winnend ging afsluiten die zat ernaast. Diep in blessuretijd kopt Borahsasar de voorzet van De Maeyer binnen en het staat 2 – 2. Pauwels ziet zo samen met zijn ploeg 2 punten wegglippen. Jammer maar helaas. Hopelijk vallen de blessures van Sinnaeve en Van Osselaer mee.

SCHEIDSRECHTER: Dylan Verschaeren

Ploegopstelling Melsele – Tempo Overijse

 

WIL JIJ GRAAG CONTACT OPNEMEN MET ONS?

© K.V.K. Svelta Melsele