NieuwsPloegenvoorstelling in corona tijden (HEREN B) Vragen aan Patrick Waem(T1).

13 september 2021

Welke is de ambitie van deze ploeg met deze combinatie van ervaren en jonge spelers? Welke (nieuwe) spelers verwelkomen we in je ploeg? Hun positie?
Deze ploeg dient als opleidingsploeg voor de A-ploeg. De ganse ploeg is een samenstelling van spelers met een Svelta opleiding.
Nieuwelingen hebben we niet in onze ploeg. Inschatten van de ambities van onze ploeg is moeilijk. We willen een zorgeloos seizoen doormaken met hier en daar een uitschieter tegen een ploeg met titelambities. Vermits het een jonge ploeg is, is er nog weinig ervaring, de resultaten zullen dus wisselvallig zijn. Ons enthousiasme en technische vaardigheden zijn een extra troef om resultaten te behalen.

Je ploeg speelt in 3e Prov E, welke wedstrijden heb je al aangevinkt in de competitie en waarom?
Enkele wedstrijden hebben we zeker aangevinkt. Tegen Kemzeke en White Boys waar verschillende spelers spelen met een Svelta verleden zal er een extra motivatie bij beide ploegen aanwezig zijn.

Welk is je voorkeur ploegopstelling ( 3-43 ? 4- 4-2 ? Andere?) Waarom draagt deze opstelling je voorkeur?
Wat de opstelling betreft zijn alle systemen mogelijk maar een 1 – 3 – 5 – 2 is het systeem waar we ons verder in willen ontwikkelen. Wat de opstelling betreft zijn alle systemen mogelijk maar een 1 – 3 – 5 – 2 is het systeem waar we ons verder in willen ontwikkelen. We willen zeker uitgaan van onze eigen kwaliteiten en technische vaardigheden, maar aanpassen zal soms nodig zijn.

Waarom moeten we absoluut komen supporteren voor jouw team?
Voor onze ploeg supporteren is gemakkelijk omdat je als supporter wel 1 of meerdere spelers kent uit de Svelta familie. De groep straalt zoveel samenhorigheid en enthousiasme uit dat je als supporter geprikkeld wordt om de spelers te blijven volgen in hun ontwikkeling.

© KVK Svelta Melsele