HomeInschrijvingen seizoen 2022-2023

Welkom op ons online inschrijvingsformulier van het eerstvolgende voetbalseizoen.

Volg hieronder alle stappen en vul de velden correct en volledig in. Met de knoppen ‘volgende’ of ‘vorige’ onderaan het scherm kan u door alle stappen van het document gaan. Indien het formulier correct is ingevuld en verwerkt/verzonden zal de aanvrager op zijn emailadres een bevestiging van de registratie ontvangen.

Heeft u vragen over een van de rubrieken tijdens het inschrijven dan kan u contact opnemen met de respectievelijke jeugdcoördinator:

Is er een technisch probleem met het inschrijvingsformulier dan kan u contact opnemen met website@kvksveltamelsele.be.

Opgepast: We ervaren dat het gebruik van de Safari browser problemen geeft met bepaalde velden die een expliciet formaat verwachten. Aanbevolen wordt om gebruik te maken van een van de volgende browser-producten: Edge, Chrome, Firefox.

Met vriendelijke groeten,
Het Svelta team.

Dit zijn de gegevens van de persoon dit dit formulier heeft ingevuld zodat achteraf contact kan opgenomen worden voor bijkomende vragen of verduidelijkiingen.


Zijn er bijkomende telefoonnummers die in noodgevallen ook kunnen gecontacteerd worden?


Zowel speler, ouder(s) als partner(s) verbinden zich er toe het huishoudelijk reglement toe te passen en hebben kennis genomen van hun gegevensbescherming


© KVK Svelta Melsele

Hartelijk dank

Indien alles volledig en correct werd ingevuld zal uw aanvraag verwerkt worden en krijgt u als aanvrager een kopie per mail opgestuurd.

Met vriendelijk groeten,
Het Svelta team.