WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. FC Lembeke

Svelta Melsele
0
FC Lembeke
0
Auteur: Gerard Heyrman

Onze coach Christoph Praet moet zijn team grondig herschikken door de schorsingen van Dupont en Ndribe. Janssens komt uit blessure en start op de bank

Eerste helft.

Wat een mooie aanval en dito doelpunt. In minuut 9 mag Van Bergen vrij oprukken en de bal voorzetten. Centraal staat Goossens vrij en trapt de 1 – 0 lekker binnen. Het as ook een niet te missen kans. Lippens schiet opportunistisch naast op het kwartier. Jabot kan de score verdubbelen maar besluit op de doelman in de 16 de min. J. Vermincksel krijgt geel voor een fout op Van Renterghem in de 26 ste min. Een poging van Dossche gaat via onze doelman in corner. Ook R. Vermincksel loopt tegen geel aan voor de stevige tussenkomst. Bezoeker Dauwe gaat voor de rust ook nog in het boekje met geel. Op slag van rust is er nog een lage schuiver van Jabot maar ook daar lag de doelman in de weg. We rusten met het kleinste verschil.

Tweede helft

S. Suy geeft eerst nog de hoekschop weg maar hersteld meteen door een redding op de doellijn. Ahmed schuift weg en pakt behalve zijn tegenstander ook nog licht geel in de 57 ste min. De bezoekers brengen met Mortier en De Caluwe vers bloed net voorbij het uur. Van Acker en Dossche verlaten het veld. Ook in de 63 ste minuut ondergaan we het spel maar de bal wordt gekeerd op de lijn. Janssens komt voor Ahmed en ook Jabot maakte plaats voor Weekers. In blessuretijd zijn er nog gele kaarten voor Maas en Mortier maar het maakt niks uit. Svelta wint vandaag met het kleinste verschil in deze degradatie topper.

Het was niet goed vandaag maar het belangrijkste was een feit na de 90 minuten. We pakken 3 punten en blijven dus goed op schema. Dat we erg weinig tegendoelpunten slikken helpt natuurlijk ook.

© KVK Svelta Melsele