WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. KFC Heikant-Zele

Svelta Melsele
0
KFC Heikant-Zele
0
Auteur: Gerard Heyrman

Onze coach Mathias Smet en het hele team lag erop gebrand om de periodetitel binnen te halen. De motivatie was dan ook groot bij de thuisploeg.

Eerste helft.

We zaten nog niet neer of Braem werd onderuitgehaald in de 16. De strafschop werd omgezet door Spies in de 3 de min en het was 1 – 0. We slikken op een counter de gelijkmaker in de 6 de minuut. Zahriou loopt er te gemakkelijk door en zet de 1 – 1 op het bord. We zijn niet onder de indruk en Braem maakt er 2 – 1 van in de 15 de min.
Butsraen raakt geblesseerd en Van Hal vervangt hem. Heikant is even de betere ploeg met kansen voor Janssens en Zahriou maar scoren lukt niet meer voor de pauze.

Tweede helft.

Spies zat erg dicht bij een nieuwe treffer maar ziet zijn lobbal op de deklat vallen. Keisers vindt een attente goalie op zijn weg in de 50 ste min. Uitstel is het want in de 55 ste min maakt Braem er 3 – 1 van. Wat Keisers even later niet lukt, lukt wel voor Van Bergen. Hij zet de 4 – 1 (65”) en vervolgens de 5 – 1 (69”) op het bord. Beide doelpunten op aangeven van Muyshondt. Voor de bezoekers is er nog een doelpunt van Poppe, de 5 – 2, in de 71 ste min. Keisers dikt de score nog aan tot 6 – 2 in de 77 ste min. Hij mag gaan rusten in de 79 ste min en De Vleeschouwer vervangt hem. Ook Muyshondt maakt nog plaats voor Roy Vermincksel.

Verdiende zege voor de thuisploeg met (te?) zware cijfers. Het hadden er in ieder geval nog meer kunnen zijn.

© KVK Svelta Melsele