WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. KSK Grembergen

Svelta Melsele
0
KSK Grembergen
0
Auteur: Gerard Heyrman
Eerste helft.

Besluit Keisers eerst nog op de doelman, in de 13de min legt hij de bal klaar voor Spies. Die brengt de thuisploeg op voorsprong en het staat 1 – 0. De tegenprik is van Ryckaert en Pauwels staat pal. Na een mooie aanval kan Van Hal de voorsprong verdubbelen. Een prachtig doelpunt is het en meteen 2 – 0 in de 21ste min. Op het halfuur trapt El Marnissi naast. De vuisten van de bezoekende goalie brengen redding op de vrije trap van Keisers. Vermachelen test onze doelman maar ook die geeft geen krimp in de 41 ste min. Van Bergen vindt net voor de rust ook geen gaatje, de doelman staat pal.

Tweede helft.

In de 51 ste min gaat Dierickx eraf voor Vercauteren. De voorzet van Van Bergen wordt door Braem op de paal getrapt in de 55 ste min. Van Hauwermeiren komt voor Claessens in de 64 ste min. Ook de thuisploeg brengt Van Bossuyt in de 70 ste min voor De Vuyst. We vergeten te voetballen en de bezoekers scoren in de 80 ste min de 2 – 1 via Ryckaert. El Marnissi gaat eraf voor Moens. Onze coach wil meer defensieve zekerheid en brengt Ndribe voor Van Bergen in de 86 ste min. Braem wordt neergeduwd in de slotfase maar géén strafschop is het oordeel van reff Ronse die voor de rest een behoorlijke partij floot.

Voor de rust waren we de betere ploeg maar na de pauze was het te weinig. De bezoekers kwamen niet verder dan de aansluitingstreffer maar het had erger kunnen
zijn.

© KVK Svelta Melsele