WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. KVC Toek. Borsbeke

Svelta Melsele
0
KVC T. Borsbeke
0
Auteur: Gerard Heyrman
Eerste helft.

We zitten in een goede flow de jongste weken en ook vandaag komen we al snel op voorsprong. Van Bergen krijgt een strafschop mee en het is Spies die de 1–0 goed binnentrapt in de 5 de min. Van Bergen zorgt in de 23ste min voor de 2–0. Hij kopt de voorzet van Y Aps lekker binnen. In de 28ste minuut verzuimt Ringoot de aansluitingstreffer te scoren. Hij mist de voorzet op een haar. Een schot van De Kegel gaat maar net naast in de 45ste min. 2–0 is de ruststand.

Tweede helft.

We houden het eerste kwartier na de pauze goed stand maar ondergaan het spel. In de 51ste min is er een attente Pauwels nodig om de bal onder de lat weg te tikken. Bij de bezoekers komt Van Den Steen voor De Kegel in de 64ste min. Een paar minuten later komt De Middeleer voor Ringoot. Het spel kantelt en we worden weggedrukt. Geel is er voor Schamp voor protest. Van Bergen gaat moegestreden naar de kant en Klacson vervangt hem in de 78ste min. Het wordt nog 2–1 via een vrije trap van Bellon die rechtstreeks binnengaat in de 80ste min. In de 85ste min is invaller Klacson alert en werkt de vrije trap van Muyshondt binnen. Het staat 3–1 in de 85ste min. Een broodnodig doelpunt op dat ogenblik. Geel is er nog voor Van Keer. We wisselen nog 2 maal. Vermincksel en De Vuyst komen nog voor Muyshondt en Goossens in de blessuretijd.

Verdiende driepunter alweer voor Svelta. De bezoekers die aan kop staan in onze reeks verliezen met 3–1 en daar was niks op af te dingen.

© KVK Svelta Melsele