WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. SK Denterhoutem

Svelta Melsele
0
SK Denderhoutem
0
Auteur: Gerard Heyrman

We hopen op een mooi afscheid van het seizoen met de laatste thuiswedstrijd. Komend weekend spelen we nog tegen de leider van onze reeks op verplaatsing. Onze coach keek uit naar een goed resultaat voor eigen publiek.

Eerste helft.

Na een gepaste tussenkomst van onze doelman volgt een hoekschop. Die wordt door De Lange binnengekopt en het staat 0 – 1 in 12 de min. In de 20 ste min. volgt de gelijkmaker op een identieke situatie. Het is S. Suy die de 1 – 1 binnenkopt aan de overkant. De 1 – 2 is een feit in de 24 ste min. De Schrijver trapt een vrije trap simpel binnen aan de verste paal. Van Goethem pakt geel in dezelfde min. Van Kerckhoven maakt er 1 – 3 van in de 26 ste min. Van Droogenbroeck kan niet meer verder en wordt
gewisseld voor Collyns net voor het halfuur. Ndribe pakt geel voor hands in de 38 ste min. We gaan rusten met een 1 – 3 achterstand.

Tweede helft.

Vermincksel en Butsraen komen Van Goethem en Keisers vervangen na de koffie. Het kaartenfestival kan beginnen ondanks de waarschuwing van onze coach dat elk protest tot geel leidt bij deze scheidsrechter. Y. Aps in min 47, bezoeker Vancutsem in min 48 en dan Van Hal die 2 x geel pakt in de 50 ste en 52 ste min. Svelta moet met een man minder verder. Naeyens pakt geel in de 56 ste min. Ondertussen scoort Butsraen nog de 2 – 3 in de 62 ste min. Van Impe gaat eraf voor Ardans in de 70 ste min. Bij de thuisploeg komt T. Suy voor Van Bossuyt in de 78 ste min. Ardans gaat ook nog in het overvolle boekje van de scheids met geel in de 80 ste min. Vervanging van De Lange door Van De Velde in de 83 ste min. Vancutsem pakt ook nog zijn 2 de gele kaart in de daaropvolgende min. Terug 10 tegen 10 en Svelta put daar moed uit. De Cock vervangt Van Kerckhoven bij Denderhoutem. Van De Velde, pas op het plein pakt ook nog geel in blessuretijd. En ook Vermincksel gaat er nog af. Hij komt te laat en pakt
direct rood even voor het affluiten.

Het kaartenfestival was deze week te gast in Melsele. Niet minder dan 10 gele en 1 directe rode kaart. Elke ploeg 5 gele kaarten en Svelta nog een directe rode kaart er bovenop.

© KVK Svelta Melsele