WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. SK Sint-Niklaas

Svelta Melsele
0
SK Sint-Niklaas
0
Auteur: Gerard Heyrman
Eerste helft.

Keisers is geschorst, Spies is ziek en Van Hal en Yannick Aps zijn
gekwetst. Ook bij de bezoekers is het puzzelen want veldspeler De Foer staat onder de lat. Na 3 min opent V. Aps de score op  aangeven van Braem zet hij de 1 – 0 op het bord. Even voorbij het kwartier voorkomt S. Suy de gelijkmaker. Hij haalt de bal van de lijn. Een poging van Ribeiro Santos Rayder. Was eigenlijk een buitenspelsituatie maar niet gevlagd. Na een stevige tussenkomst van aanvoerder Montegnie volgt er slechts geel. Braem moest ingetoomd worden, begrijpelijk. Pauwels moet nog tussenkomen op de poging van Van Der Reysen. In min 32 devieert Van Bergen de bal en die gaat maar net in corner. Muyshondt zet Goossens op weg maar die mist 2 x. De uithaal van Van Bossuyt komt op de paal terecht.

Tweede helft.

Rysbrack vervangt De Kinder na de pauze. In min 50 staat het 2 – 0. Van Bergen viseerde eerst de doelman en de rebound van Braem ging er vlotjes in. Het werkt inspirerend voor Van Bergen. Hij steekt de 3 – 0 netjes door de benen van de doelman binnen in de 54 ste min. Aalilou ziet zijn schot via de paal terug op het veld komen. Van Der Reysen gaat eraf voor Mukungubila in de 66 ste min. V. Aps gaat naar de kant voor Dupont in de 71 ste min. Braem gaat naar de kant voor De Vuyst in de 74 ste min. De 4 – 0 is een schot van Muyshondt wat door de handen van de doelman in doel verdwijnt in de 76 ste min. T. Suy komt nog voor Van Bossuyt 10 min voor affluiten. Goossens zorgt voor de 5 – 0 forfaitscore in de 82 ste minuut. De bezoekers eindigen de wedstrijd met 10 man na het uitvallen van Smet door krampen?

De uitslag is niet helemaal de juiste weergave van de wedstrijd. Voor de rust een gelijk opgaande partij, na de rust maakten wij het verschil.

© KVK Svelta Melsele