WedstrijdverslagenSvelta Melsele vs. Zeveren Sportief

0
Svelta Melsele
0
Zeveren Sportief
Auteur: Gerard Heyrman

De wedstrijd tussen Svelta Melsele en Zeveren Sportief eindigde op 7-0. Voor deze thuiswedstrijd van zaterdag had Svelta Melsele vijf opeenvolgende nederlagen geleden.
Bron: RBFA app

Arno Van Bergen opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Svelta Melsele voerde de score vroeg in de wedstrijd verder op naar 2-0 toen Samarony Goossens scoorde in de 8de minuut. Jamie Vermincksel bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op 3-0. Goossens voerde de voorsprong op in de 75ste minuut. Thomas Suy diepte de voorsprong van Svelta Melsele uit in de 76ste minuut. Denis Jabot passeerde zes minuten later de doelman en bouwde de voorsprong uit naar 6-0 voor Svelta Melsele. Svelta Melsele vond het net nog een keer, deze keer via Stef Suy in de 89ste minuut. Het is de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Zeveren Sportief.

Svelta Melsele heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Zeveren Sportief twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Svelta Melsele uit tegen FC Lembeke op zondag 12 november om 14.30 uur.

DOELPUNTEN: 2′ Van Bergen 1-0, 8′ Goossens 2-0, 41′ Vermincksel 3-0, 75′ Goossens 4-0, 76′ Suy 5-0, 82′ Jabot 6-0, 89′ Suy 7-0.

GELE KAARTEN: 78′ De Ruyck (Zeveren Sportief), 78′ Jabot (Svelta Melsele).

© KVK Svelta Melsele