K.V.K. Svelta Melsele

K.SK.Voorw.Zwevezele A - K.VK.Svelta Melsele A

Svelta Melsele – Ninove 3 – 0

Eerste helft. Van Osselaer mag doorgaan randje buitenspel maar de doelman gaat goed plat. Een uitstekende voorzet van Penneman wordt weggehaald in corner. De Meersman kan dreigen voor de bezoekers in de 16de min maar zijn kopbal gaat naast. Van Den Berghe pakt geel voor de fout op Sinnaeve. Hij wordt gewisseld voor Ntika Bondombe in de 26ste min. Ook Amazou krijgt geel op het halfuur. Didi moet nog voor de rust noodgedwongen naar de kant en Van Damme komt in de 41ste min. We gaan rusten met de 0 – 0 op het scorebord.

Tweede helft. De openingsgoal valt in de 52ste min. Op een hoekschop van Penneman kan Van Osselaer de bal afleggen en Sinnaeve trapt de 1 – 0 binnen. In de 58ste min komt Hertveld voor Schamp. Van Osselaer krijgt geel en geen strafschop in de 62ste min. In de 69ste min is er de 2 – 0 na mooi voetbal. Smet zet voor en met een hakje zet Penneman Van Damme goed vrij aan de 2de paal en die kan simpel binnenleggen. Aan de overzijde valt de bal van Verhaeghe op de lat. We ontsnappen aan de aansluitingstreffer. In de 73ste min gaat Ardands naar de kant voor Ketsman. Amazou trapt nog op onze goalie en even later besluit Verhaeghe voorlangs. Ook Penneman vindt de doelman nog op zijn weg. Van Osselaer gaat naar de kant in de 87ste min en De Maeyer vervangt hem. Hos trapt in de 88ste min de 3 – 0 binnen na een hoekschop en de aflegger met de kop van De Maeyer. Uitblinker Vinck krijgt nog een applausvervanging in de slotminuut van de partij. Van Gijsel is zijn vervanger.

Voor de rust was er te weinig te beleven maar dat werd na de pauze ruimschoots goedgemaakt. Centraal streden Vinck en Sinnaeve onvermoeibaar voor elke meter en het resultaat is deze terechte zege.

 

SCHEIDSRECHTER: Mathias Carrein

DOELPUNTEN: 1 – 0 52” Sinnaeve, 2 – 0 69” Van Damme en 3 – 0 88” Hos.

 

Ploegopstelling Melsele Ninove