K.V.K. Svelta Melsele

Geen volgende match op de kalender

Svelta Melsele – Wolvertem Merchtem 0 – 2

Eerste helft. De wedstrijd start met 1 min stilte voor het onverwacht overlijden van Jelle De Bruyne, de vader van een jeugdspelertje van de thuisploeg. Het zijn de bezoekers die het best uit de startblok komen met pogingen van De Keyser en Ibn Hach maar telkens staat onze doelman op de goede plaats. In de 13de min is het raak. Op een hoekschop van Bogemans kopt Lyase hard de 0 – 1 binnen. Aan de overzijde moeten we wachten tot de 25ste min op een poging van Van Osselaer op aangeven van Smet. Hij kopt naast. Vinck pakt geel voor de fout op Schoukens in de 31ste min. Opnieuw is er Pauwels met de parade. Hij tikt de bal van Baudewyns via de lat uit zijn doelvlak. Nog voor de rust is er een afgeblokt schot van Geldof in de 40ste min.

Tweede helft. In de 51ste min is er Ndiribe die de hoekschop van Geldof richting doel kopt. Zijn poging wordt afgeblokt. Hos gaat naar de kant in de 54ste min en Penneman is zijn vervanger. In de 58ste min verdubbelt Bogemans de score. De 0 – 2 gaat binnen via het been van Vinck. Penneman kopt hard in en besluit nog naast. Tussendoor pakt Ndiribe geel in de 67ste min. Ook Cathoir gaat naar de kant in de 68ste min en Malfroy vervangt hem. Van Osselaer komt net te laat om een voorzet met de kop in doel te deviëren. Hij besluit nog over het doel even later. Neves komt in de ploeg in de 81ste min voor Ndiribe en bij de bezoekers gaat Lyase eraf voor Perrault en Bastin komt voor De Keyser. Schoukens pakt geel in de slotminuut. Pauwels moet in de slotfase nog erger voorkomen op de inzet van invaller Bastin en het geharrewar van Ibn Hach en de rebound van alweer Bastin. Ibn Hach gaat diep in blessuretijd naar de kant voor Vantomme.

Verdiende overwinning van de bezoekers die met meer beleving dit duel aangingen. Door deze nederlaag moeten wij naar beneden kijken in de rangschikking. We hadden onszelf uit de sportieve zorgen kunnen spelen mits een overwinning maar het ontbrak ons aan grinta. Beste Svelta speler was doelman Jargo Pauwels die ons voor zwaardere cijfers behoede.

 

SCHEIDSRECHTER: Thomas Van Asch

Wedstrijdblad Melsele – Wolvertem Merchtem