HomeContact

Beste,

KVK Svelta Melsele stelt alles in het werk om iedereen een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden. Ondanks dat kan het  gebeuren dat er bijkomende vragen zijn, je niet tevreden bent met een specifieke situatie of er sprake is van ontoelaatbare gebeurtenissen.

Daarvoor hebben we een doelgerichte meldingsprocedure uitgewerkt om, op basis van de hieronder vermelde onderwerpen, met de juiste persoon of afdeling in contact te treden. Vul het formulier zo volledige mogelijk in en er zal spoedig met u contact opgenomen worden.

Met vriendelijke groeten,
Het Svelta Team.

Grensoverschrijdend gedrag kent geen plaats bij KVK Svelta Melsele. Toch gebeurt het  nog te vaak dat spelers, scheidsrechters of andere clubmedewerkers hier het slachtoffer van worden. Onze club-API (Aanspreekpunt Integriteit) zorgt voor de eerste opvang van slachtoffers of  het tijdig tussenkomen in conflictsituaties. Door deze situatie te melden stelt onze club zicht in staat om tijdig en correct op te treden wanneer er signalen van problematisch gedrag opduiken en om de integriteit van iedere speler, coach, ouder of clubmedewerker te bewaren.

KVK Svelta Melsele draagt kwaliteit hoog in het vaandel en tracht iedereen tevreden te stellen. Ondanks dit bestaat de kans op een ongenoegen dat een verdere behandeling vergt. Door jouw klacht te melden aan onze klachtencoördinator, help je ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Heeft u een vraag of opmerking in verband met een gespeelde of geplande wedstrijd? Neem dan via dit formulier contact op met onze wedstrijdcoördinator.

De jeugdopleiding van KVK Svelta Melsele is steeds op zoek naar getalenteerde voetbalspelers. Om talent optimaal tot ontwikkeling te laten komen is het van cruciaal belang om zo vroeg mogelijk te starten met een kwalitatieve voetbalopleiding. Wenst uw zoon of dochter een proeftraining bij te wonen? Vul dan onderstaand formulier in zodat we met u contact kunnen opnemen.

KVK Svelta Melsele is steeds op zoek naar sponsors die onze werking wensen te steunen. Bent u geïnteresseerd en had u graag meer informatie over de mogelijkheden vernomen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen u spoedig contact opnemen.

Heeft u een vraag of opmerking in verband met onze clubkledij? Neem dan via dit formulier contact op met onze verantwoordelijke. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk een antwoord voorzien.

© KVK Svelta Melsele